2016-05-25 09:17:52• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma mindent kézben tud tartani

Napi horoszkóp május 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz már az Ikrek jegyében jár, és megmutatja önnek az élet szépségeit. Legyen nagyon figyelmes a szeretteivel, egy-egy apró gesztussal most kifejezheti, mit érez irántuk. Izgalmas találkozásai is lesznek, melyek nem fogják közömbösen hagyni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kellemes hangulatban van, nyugodtan kezeli a nehézségeket. Ma különösen hatásosak a szépségápolással kapcsolatos tevékenységek, ha teheti, jelentkezzen be a fodrászhoz, kozmetikushoz!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A munkahelyi problémákkal kapcsolatban, ha tegnap nem járt volna sikerrel, most kaphat egy második esélyt. Mivel a Merkúr már előre halad, nyugodtan hozhat az ön számára fontos döntéseket is. Ma már minden a tervei szerint alakul!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nehéz napra számíthat. Nem tud haladni a munkájával, mert folyton megzavarják. A párja, vagy valamelyik családtagja is segítséget kér öntől, persze épp a legrosszabbkor, amikor a saját dolgaival kellene foglalkoznia. Legyen megértő és türelmes!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sikerül másokat meggyőznie, és ezzel előnyöket teremhet a maga számára. Az üzleti kapcsolataiban és a magánéletében is nagy hasznát veszi a határozottságának, amelyekkel képes egy perc alatt elsimítani a konfliktusokat. Este igazán vidám lehet, sok ember veszi majd körül.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Úgy érzi, túl nagy a hajtás a munkahelyén, és nem tudja felvenni a többiek tempóját. Ez a nap eléggé zűrzavaros lesz, jó idegekre van szüksége, hogy átvészelje... Ne legyen olyan kritikus önmagával szemben sem!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében jár, ez nagyon kedvez önnek. A munkahelyén a többieket is tudja motiválni, magánéletében jó tanácsokat tud adni. Délután keresse fel a fodrászát, egy új hajszín, egy új frizura most még jobb kedvre derítené!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fárasztó napja lesz, túl sok minden történik egyszerre, emiatt szétszórt és figyelmetlen lehet. A Hold a Bak jegyében áll, ez különösen feszültté teszi önt. Munka után lazítson egy kicsit, találkozzon a barátaival!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Többet kellene törődnie a barátaival, mert az utóbbi időben kicsit elhanyagolta őket. Egyikőjük ezt szóvá is teszi, valószínűleg megsértődött önre az illető. Igyekezzen kimagyarázni magát!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai napon egészen optimistán szemléli a környezetét. A szokásos morgolódásával is felhagy, és ezzel esélyt teremt magának arra, hogy a szépet és a jót is meglássa. Egy különleges találkozásra kerülhet ma sor az életében.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma délelőtt olyan dolgok is sikerülnek, amikben már nem is tudott igazán hinni. Az új üzletkötések, szerződések jó csillagzat alatt állnak. Este viszont meghiúsulhat egy már régen megbeszélt találkozó.

Halak: II. 19. - III. 20.
Jól teljesít a munkahelyén, szinte túlteng önben az alkotási kedv. Nem kellene mégsem olyan szigorúan bánnia azokkal a kollégáival, akikkel ez ma nincs így. A magányos munkálkodás ma jobban megfelel önnek, mint a csapatmunka.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: